Tapahtumat → Tanssikerho: Kehonhuolto

Tanssikerho: Kehonhuolto

Ajankohta: 17.10.2018 klo. 16:30

Paikka: Rytmiikkasali, L-rakennus

Tyyppi: Muu tapahtumaSyksy ottaa veronsa keholta monin eri tavoin. Stressi, huonot ja krooniset työasennot sekä yksipuoliset liikeradat ja treenaaminen tuntuvat ja näkyvät kehossa.

 

Syksyn ensimmäinen tanssikerho höllää tällä kertaa koreografiapuolta ja keskittyy kehon huoltamiseen erilaisten vahvistavien ja venyttävien liikkeiden kautta. Tunnilla avataan mm. takareisiä, pakaralihaksia, niska-hartia-seutua sekä muuta yläkroppaa, jotka helposti jumiutuvat opiskelijan arjen toimissa. Vahvistavaa lihashuoltoa tehdään mahdollisimman tasapainoisesti ja monipuolisesti, kuitenkin keskittyen tukilihaksistoon, jotka aktiivisina auttavat ehkäisemään mm. selkäkipuja.

 

Tunti on kaikenlaisille liikkujille tarkoitettu, eli sekä himoliikkujat että himoliikkujien täydet vastakohdat ovat hyvin tervetulleita tunnille. Liikkeet tehdään oman kehon rajoissa, eikä mitään perusedellytyksiä ole. Tule siis mukaan kuuntelemaan hetki omaa kroppaa!

 

Tunnin pitäjänä toimii tällä kertaa Oona Repo, joka huomaa itsekin aika ajoin olevansa kehonhuollon tarpeessa. Tanssitaustaa hänellä on yli kymmenen vuoden ajalta, ja etenkin jazz-tanssin liikekieli on edelleen vahvasti mukana. 

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/550283542060765/

 

MITÄ: Tanssikerhon kehonhuoltosessio

MISSÄ: L-rakennuksen Rytmiikkasalissa

MILLOIN: 17.10. klo 16.30

MITÄ MUKAAN: Rennot ja liikkuvat vaatteet, juomapullo 

MITÄ MAKSAA: Ei yhtikäs mitään!

MIKSI: Koska kaikenlaiset kropat tarvitsevat välillä huoltoa!