Vuorovaikutuskerho
Tuntuuko siltä, että tarvitset harjoitusta vuorovaikutustaitojesi kartuttamiseksi? Tai haluatko tulla muuten vaan keskustelemaan vuorovaikutuksesta opiskelijakollegoiden kesken? Stimuluksen vuorovaikutuskerhossa harjoitellaan yksinkertaisia ammatillisia vuorovaikutustilanteita ja analysoidaan niitä. Kerholla ei ole opettajaa vaan tilanteita harjoitellaan opiskelijoiden kesken yhdessä keskustellen.


Harjoittelussa hyödynnetään muun muassa motivoivan haastattelun menetelmää. Siitä voit lukea lisää Käypähoidon sivuilta.


Kerho kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja sinne ovat tervetulleita kaikki Stimpan opiskelijat. Voit osallistua niille kerroille, mitkä itsellesi sopii. Vuorovaikutuskerhon kokoontumisista pysyy ajantasalla seuraamalla sen Facebook-ryhmää. Tuuhan harjoittelemaan taitavan kommunikaation taitoja turvallisessa ja rennossa ilmapiirissä stimppatovereiden kesken!


Ajankohtaista tietoa kerhon toiminnasta löydät Stimpan vuorovaikutuskerho Facebook -ryhmästä. Kerhon vetämisestä vastaa Joanna Vacker ja voit olla häneen yhteydessä Facebookin tai sähköpostin kautta jomamiva@student.jyu.fi


Tervetuloa vuorovaikuttamaan! :)