Stimuluksen kirjoituspiiri

Psykologianopiskelijoiden oma luovan kirjoittamisen piiri kokoontuu noin kerran kuussa, ja mukaan ovat tervetulleita aivan kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet. Paikalle voi tulla myös kesken vuoden, vaikkapa vain yhdeksikin kerraksi, jos siltä tuntuu.


Kirjoituspiirissä sekä luemme ja kommentoimme toisten tekstejä, että kirjoitamme yhdessä uutta. Tapaamisilla tehdään pieniä kirjoitusharjoituksia, ja ennen joka tapaamista luemme yhden piiriläisen tekstejä, joita kerralla sitten kommentoidaan. Kirjoittamisen lisäksi tapaamisilla jutellaan kirjoittamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä.


Kirjoituspiiirin kokoontumisista pysyy ajantasalla seuraamalla sen Facebook-ryhmää.Stimuluksen tanssikerhoTervetuloa Stimuluksen tanssikerhoon! Stimulus haastaa kaikki stimppalaiset kehittämään muuvejaan niin nykytanssin, baletin, hiphopin kuin vaikkapa voguinginkin muodossa. Lajia vaihdellaan joka kerta. Vetäjinä toimivat meidän omat jäsenemme, sillä talenttia kyllä löytyy. Tärkeintä on kuitenkin hauska meininki, sillä kaikkihan osaavat tanssia!

Tanssitreenejä pyritään pitämään kuukausittan. Paikkana toimii L-rakennuksen rytmiikkasali. Tarkemmat tiedot aikatauluista ja tanssilajeista löydät Facebookista Stimuluksen Stimppa liikkuu -ryhmästä.

Nyt tanssitaan Stimuluksen kanssa! Jos olet kiinnostunut raajojen venyttämisestä ja lattialla pyörimisestä (kirjaimellisesti) niin tervetuloa mukaan!

Yliopistoliikunnan toimistosta on toivottu, että reppuja tai kenkiä ei tuoda liikuntasaliin vaan ne jätetään käytävälle pantillisiin kaappeihin. Panttina toimii 1 € kolikko. Myös mahdolliset treenikengät on syytä olla asianmukaiset. Ensimmäisellä kerralla et kuitenkaan jalkineita tarvitse. Vain juomapullo ja hyvä fiilis riittävät!


Lisätietoja voit kysyä osoitteesta kulttuuri@stimulus.fi. Ilmoitathan rohkeasti itsestäsi jos olet kiinnostunut vetämään yhdenkin tanssitunnin! ;)Bänditoiminta


Tervetuloa Stimuluksen bändikerhoon! "Muistathan, että bändivuoro on varattu vain lahjakkaille soittajille, jotka jo osaavat kaiken." Ei, vaan bändikerho on tarkoitettu kaikille vähänkään soittamisesta innostuneille stimppalaisille!


Bänditilasta löytyvät rummut sekä sähköurut. Bändivuoron aktiivikuluttajista löytyy ihania kilttejä stimppalaisia, jotka tuovat omia soittimiaan muiden lainattaviksi! Mikäli siis sinunkin kaapistasi löytyy nokkahuilu tai jokin muu kelpo soitin, jolla haluaisit itseäsi ilmaista, niin omien soittimien tuonti mukanaan on enemmän kuin sallittua :)


Bändikämppä sijaitsee Kortepohjan ylioppilaskylässä, Lillukan alakerrassa. Ajankohtaista tietoa bändikämpän käytöstä löydät Stimppa musisoi -ryhmästä.


Jos sinua kiinnostaa tulla soittelemaan bändivuorolle, ota yhteyttä kulttuurivastaavan sähköpostilla kulttuuri@stimulus.fi, jotta hän tietää tulla avaamaan sinulle oven :)


Tervetuloa jamittelemaan! :)