Stimuluksen tanssikerhoTervetuloa Stimuluksen tanssikerhoon! Stimulus haastaa kaikki stimppalaiset kehittämään muuvejaan niin nykytanssin, baletin, hiphopin kuin vaikkapa voguinginkin muodossa. Lajia vaihdellaan joka kerta. Vetäjinä toimivat meidän omat jäsenemme, sillä talenttia kyllä löytyy. Tärkeintä on kuitenkin hauska meininki, sillä kaikkihan osaavat tanssia!

Tanssitreenejä pyritään pitämään kuukausittan. Paikkana toimii L-rakennuksen rytmiikkasali. Tarkemmat tiedot aikatauluista ja tanssilajeista löydät Facebookista Stimuluksen Stimppa liikkuu -ryhmästä.

Nyt tanssitaan Stimuluksen kanssa! Jos olet kiinnostunut raajojen venyttämisestä ja lattialla pyörimisestä (kirjaimellisesti) niin tervetuloa mukaan!

Yliopistoliikunnan toimistosta on toivottu, että reppuja tai kenkiä ei tuoda liikuntasaliin vaan ne jätetään käytävälle pantillisiin kaappeihin. Panttina toimii 2 € kolikko. Myös mahdolliset treenikengät on syytä olla asianmukaiset. Ensimmäisellä kerralla et kuitenkaan jalkineita tarvitse. Vain juomapullo ja hyvä fiilis riittävät!


Lisätietoja voit kysyä osoitteesta kulttuuri@stimulus.fi. Ilmoitathan rohkeasti itsestäsi jos olet kiinnostunut vetämään yhdenkin tanssitunnin! ;)