Tapahtumat → Kevätkirppis

Kevätkirppis

Ajankohta: 21.3.2018 klo. 10:00

Paikka: Liikunnan ala-aula

Tyyppi: Muu tapahtumaKevät lähestyy kovaa vauhtia, ja mikä olisikaan parempi tapa ottaa se vastaan kuin Stimuluksen ja PSV:n kevätkirppis! Halusitpa sitten kierrättää vanhat tavarasi tai tulla tekemään upeita löytöjä, tilaisuutesi on koittanut 21.3 kello 10-14 Liikunnan ala-aulassa!

Mukaan kirpputorille mahtuu 20 innokasta myyjää, joten jos haluat päästä myymään vanhat tavarasi kevään tieltä, ole valmiina, kun ilmoittautuminen aukeaa. Pöytävuokra on 4 euroa, ja se tullaan lahjoittamaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen Punaisen ristin Auta heidät takaisin jaloilleen- kampanjaan. Halutessasi voit lahjoittaa osan pöytäsi tuotoista hyväntekeväisyyteen, mutta tämä ei ole pakollista! Mukaan mahtuneille myyjille lähetetään lisää infoa ilmoittautumisen jälkeen.

Jos et saa kirpputorilla kaikkia tavaroitasi myytyä, etkä halua niitä enää takaisin itsellesi, voit jättää ne PSV:n keräyspisteeseen, josta ne toimitetaan UFF:ille.

Kirpputorilla tulee olemaan myös PSV:n oma pöytä, johon jokainen stimppalainen voi lahjoittaa tavaroitaan myytäväksi. PSV:n pöydästä kaikki tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Jos et siis halua vuokrata omaa pöytää, mutta sinulta löytyy turhaksi käyneitä vaatteita tai tavaroita, voit tuoda ne Mielentilaan niille tarkoitettuun laatikkoon (Laatikko tuodaan Mielentilaan vasta lähempänä kirppistä, joten laitamme tästä lisää infoa myöhemmin). PSV:n pöytään voit myös tuoda vaikkapa omia käsitöitäsi!

 

TERVETULOA KIRPPISTELEMÄÄN! 

 

Lisää tietoa hyväntekeväisyyskohteesta pääset lukemaan täältä:

https://www.punainenristi.fi/lahjoita/auta-heidat-takaisin-jaloilleen

http://spr.punainenristi.fi/syyria

 

MITÄ: Stimuluksen ja PSV:n kevätkirppis

MISSÄ: Liikunnan ala-aula

MILLOIN: 21.3 klo 10-14

MITÄ MAKSAA: Pöytävuokra 4€, muuten vapaa pääsy!

 

                             

Ilmoittautumisen aukeamiseen aikaa:


Stimpan Shoutbox!

Nimi:
Viesti:


Stimppagram


Yhteistyössä: