Tapahtumat → Poikkitieteelliset Vappusitsit

Poikkitieteelliset Vappusitsit

Ajankohta: 29.4.2014 klo. 18:00

Paikka: Escape

Tyyppi: BileetOnneksi opiskelijan bilekunto on vapun aikaan totaalisen ehtymätön! Perinteiset vappusitsit ovat nimittäin täällä taas!


Tällä kertaa Stimulus kutsuu Dumpin, Parkun, Lööpin ja Tiltin Escapeen sitsaamaan kanssaan. Huisia! Sitsit alkavat ti 29.4. klo. 18.00 (ovet auki 17.45). Hintaa näillä bailuilla on vaivaiset 17 euroa, sisältäen kaksi mietoa, kaksi kaatoa, jälkkäridrinkin, ruokaa ja ilmaisen sisäänpääsyn jatkobileisiin - luvassa siis paljon hupia pienellä rahalla! :) Alkoholiton versio kustantaa 15 e.

Teemakin on ihan huippu: ABC-sitsit, vihdoinkin! Nyt on sitsikansan aika päästää luovuutensa valloilleen ja toteuttaa hurjaakin hurjemmat pukeutumisvisiot! Taiteile siis itsellesi verhosta leninki tai lakanasta tooga, taittele sanomalehdistä supertrendikkäät shortsit tai väkerrä vaikka muovipusseista ja teipistä ylihieno itse suunniteltu paituli. Kunhan päälläsi on ANYTHING BUT CLOTHES. ;)

Koska mukana on monta ainejärjestöä, kunkin järjestön kiintiö on pieni, joten kannattaa olla skarppina ilmoittautumisen kanssa! Muistathan mainita alkoholittomuuden ja mahdolliset erityisruokavaliot lisätiedot-kenttään ilmoittautuessasi.

Ilta jatkuu Escapessa poikkitieteellisen vappudiskon merkeissä! Fb-event jatkobileisiin löytyy täältä: (päivitetään myöhemmin)

Siispä: Vapaavalintainen epävaate päälle, mukaan vappuun kuuluvaa railakasta bailumieltä ja eikun nautiskelemaan kevään viimeisistä ja vuoden ehdottomasti poikkitieteellisimmistä sitseistä! Tervetuloa!


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 37/55 henkilöä

jasmin hämäläinen
Laura Juntunen
minna utriainen
Riina Valtonen
taija
heidii aaaaaaa
Rita Lehtinen
katariina kalliomäki alkoholillinen menu
Leena Mustonen
Emmi Pentikäinen
Liina
marsu
Juhana Kirsi Alkoholillinen. Vähälaktoosinen ruoka.
Katja Laakso
laura jernberg
Anniina Sandvik
Kehärakki
ellu
Riitu Alkoholillinen
Laura Ilen
Hanna Kyrö kasvisruoka
jöröjukka laktoositonta kasvismurkinaa ilman vaatteita
Anniina Selänne
Jonna Ahvenkoski Vegaaninen. Alkoholiton
kaisa pentikäinen
Kirsi
annah
Mirka
ana holi
Nina Kullberg
Elisa Isotalo
Susku
kalle
Kukkakaali Kasvis
Aksu laktoositonta ilman tonnikalaa
Toni Hartikainen holillista kehiin!
reikkeli Holillinen tietysti!


Stimpan Shoutbox!

Nimi:
Viesti:


Stimppagram


Yhteistyössä: