Tapahtumat → Cycling HIT

Cycling HIT

Ajankohta: 19.10.2015 klo. 17:00

Paikka: SATS

Tyyppi: LiikuntaKuntokeskus SATS-ELIXIA tarjoaa stimppalaisille ainutlaatuisesti ILMAISEN Cycling HIT-tunnin maanantaina 19.10 klo 17:00! Kyseinen HIT-tunti on SATSilla upouusi tulokas, jota stimppalaiset pääsevät nyt yhdessä testaamaan. Tätä lajia ei korkeakoululiikunnalla ole tarjolla, joten nyt on tajuttoman hyvä tilaisuus päästä tätä kokeilemaan.

 

Cycling HIT tunti on sisäpyörillä tapahtuvaa intervalliharjoittelua, jossa lyhyet ja raskaat intervallit sekä aktiivisen levon jaksot vuorottelevat. Tunnin kokonaiskesto on 45 minuuttia, joka pitää sisällään treenin lisäksi ohjeistuksen pyörien säätöihin ja alkuverryttelyt. Tällä tunnilla saat lyhyessä ajassa tehot ja hyödyt irti treenistä. Mukaan voi ja kannattaa tulla, vaikka et olisi sisäpyöräilyä ennen kokeillut. Sisäpyöräily on helppoa, hikistä ja hauskaa!

 

Mukaan mahtuu jopa 40 stimppaa. Ilmottautuminen alkaa ke 30.9 klo 12:00. Varaa paikkasi mukaan tälle hikiselle tunnille. Paikalla SATS-kuntokeskuksella tulee olla 16:45, jolloin saamme vastaanotosta pukukaapin lukot ja muut ohjeistukset. Kuntokeskus sijaitsee matkakeskuksen 2. kerroksessa.

 

Tule mukaan hakemaan buusti päivällesi ja voit loppuillan nauttia ihanasta euforian tunteesta!MITÄ? MISSÄ? MILLOIN? JNE?

  • Cycling HIT stimppalaisille

  • Ma 19.10 klo 17:00

  • SATS-kuntokeskus

  • ILMAISTA

  • Mukaan hikipyyhe ja vesipulloHuomioithan että ilmottautuminen on yhtälailla sitova, vaikka tapahtuma on ilmainen.

 

 


Ilmoittautuminen on sulkeutunut.


Tapahtumaan ilmoittautunut: 28/39 henkilöä

mari haltia
Petra
jenna rintaluoma
Natalia Veid
Haksu
Lotta Niemi
ellu
Heidi Valli
Laura Rissanen
Janita Taipalus
Marje
Juuli
Hensku
Jenni
Annamari Järviniemi
Kaisa Pesonen
Rosa
Henriikka
Kerttu
Saara
Sonia
Mira
Hemuli
Tuuli Laamanen
Enni Taajamo
Anniina
Uusitorppa
Reetta L.


Stimpan Shoutbox!

Nimi:
Viesti:


Stimppagram


Yhteistyössä: